Ιστορικό του Νηπιαγωγείου μας

  • ΑΘΗΝΑΪΣ απο το 1974

Ιστορικό

Το Νηπιαγωγείο Αθηναΐς είναι ένα από τα παλαιότερα μικρά ιδιωτικά νηπιαγωγεία της Αθήνας.

Ιδρύθηκε με άδεια του Υπουργείου Παιδείας το 1974 στο Δήμο της Νέας Σμύρνης και έκτοτε λειτουργεί ως ένα πρότυπο σχολείο που έως και σήμερα προσφέρει ένα ασφαλές, οικογενειακό περιβάλλον, με θετική παιδαγωγική ατμόσφαιρα από εκπαιδευτικούς που νοιάζονται για τους μαθητές του.

 

Βοήθησε αμέτρητα παιδιά να κάνουν ένα πετυχημένο ξεκίνημα στην έξω-οικογενειακή τους ζωή και σφράγισε με επιτυχία την ένταξη τους στο σχολικό περιβάλλον. Τα παιδιά αυτά μεγάλωσαν έγιναν γονείς και εμπιστεύτηκαν με την σειρά τους, τα δικά τους παιδιά στο Αθηναΐς συνεχίζοντας μια παράδοση 48 ετών.

Το έτος 2017 αποτελεί για το νηπιαγωγείο Αθηναΐς έναν ακόμα μεγάλο σταθμό στην ιστορία του. Από το Σεπτέμβριο του 2017 τη διεύθυνση του νηπιαγωγείου - παιδικού σταθμού αναλαμβάνει η κ. Γεωργία Ιερεμιάδη. Η κ. Γεωργία, όπως την ξέρουν τα παιδιά, γεννημένη στον Πόρο, μετά τις σπουδές της ως Βρεφονηπιαγωγός στην Αθήνα εργάστηκε στο Αθηναΐς καθώς και σε άλλα νηπιαγωγεία και παιδικούς σταθμούς. Με μεγάλη αγάπη για τα παιδιά, αλλά και για τον ιστορικό αυτό χώρο,  εκσυγχρονίζει το παιδαγωγικό πρόγραμμα και ανανεώνει τις κτιριακές εγκαταστάσεις  με στόχο το νηπιαγωγείο Αθηναΐς να παραμείνει ένα πρότυπο σχολείο της σύγχρονης εποχής.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για τη νέα σχολική χρονιά μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 210-9320028 και 6946-378932.

 

 

Νηπιαγωγείο Αθηναΐς

Προύσης 18, Νέα Σμύρνη

info@athinais.edu.gr

Το Νηπιαγωγείο - Παιδικός Σταθμός Αθηναΐς εξυπηρετεί τις περιοχές: Παλαιού Φαλήρου, Νέα Σμύρνης, Νέου Κόσμου, Αλίμου, Αγίου Δημητρίου και Καλλιθέας.

Copyright © 2017 - Athinais.edu.gr - Όροι Xρήσης

Web Design & Development  |  BrainArt® Web Solutions

  • 210 - 9320028
  • 6946 - 378932

MENU